1 kommentar

Premiären spikad!

Déjà vu! har premiär på Landskrona teater lördagen den 8 maj klockan 16:00. En andra föreställning ges på söndagen den 9 maj klockan 16:00. Fler föreställningar blir det svårt att genomföra eftersom teatern är hårt bokad ända in i juni!

En kommentar på “Premiären spikad!

  1. 35 stycken pe5 en dag? :O Vissa e4r ju galna c4r se4kert fler som nu koemmr se4ga det har jag ockse5 gjort en ge5ng , men det e4r just det som e4r min poe4ng: ni e4r galna allihopa Nejde5, men kul att se5 me5nga gett sig pe5 utmaningen denna ge5ng

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s