Lämna en kommentar

Slutet på en epok


Helgen 10-11 april är den sista i Harlekinen på Karlslundstorget. Vår ordförande, Franz-Josef Björck, har tagit ner skylten som nu ska ställas undan i vårt förråd i väntan på en ny, fräsch teaterlokal. Ganska exakt tio år blev det i ”black boxen” i Norrestad.

Veckan före har medlemmarna jobbat skift med att tömma lokalen. Det är mycket saker som en 30-årig amatörteaterförening samlat på sig. Kläder, rekvisita, dekor, masker, peruker, instrument, förstärkare, ljud- och ljusanläggningar, strålkastare, publikstolar, gradänger, ljusror, elkablar och mycket mycket annat.

Allt detta är nu flyttat till flera olika källarförråd i väntan på nästa användningstillfälle. Kanske i samband med kommande föreställningar, förhoppningsvis i en egen lokal någonstans i centrala Landskrona. Törs vi hoppas att det blir en ny Harlekinen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s