Lämna en kommentar

Städning av förråd

Just nu så håller vi på att städa i förråden som vi snart måste lämna. Det finns en hel del saker att hitta där, massor av gammal kuriosa från tidiga föreställningar. program, dagboksanteckningar från rep och föreställningar och mycket, mycket annat. Det är spännande att leta runt i gömmorna, trotts allt damm.

Kanske kan det även vara värt att nämna att vi har nästan sextio utmärkta stolar, publikbänkar, högtalare, virke och annat som kan vara av intresse för folk där ute. En mer utförlig lista kan väntas snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s