1 kommentar

Drömmar om teater

I dag fick jag ett meddelande från en vän. Hon skrev såhär.

”Drömde i natt att jag skulle vara med i en teaterföreställning (som jag i min dröm kallade kabuki med inte var ens i närheten av det) och att jag skulle vara huvudrollen i en all de många små delarna. Problemet var att jag inte fått läsa manuset (som för övrigt var en seriebok) innan och inte kunde en enda av mina repliker. Jag sade upprepade gånger att jag inte kunde göra det men alla bakom scenen pushade på mig. De ropade ut mitt namn och jag totalvägrade gå ut. Då kom du och räddade mig. Du kunde inte heller manuset men tog det jag hade i handen och gick ut på scenen med en sista kommentar att ”jag får väl improvisera lite”. Tack för räddningen!”

Så här kan vi se, vi Harlekinare räddar situationen och är awesome även i folks drömmar. Jag han ju dock påpeka att jag själv ofta har liknande mardrömmar eller vad man nu ska kalla det.

Andra som känner igen sig?

/Johanna

En kommentar på “Drömmar om teater

  1. Vacker bild!Det e4r en fin ke4nsla i bilden som drar bklcien vidare le4ngs ve4gen.Fint avve4gd kontrast och vackert ljus som ger en ne4stan drf6msk ke4nsla.Le4ngtar redan till ikve4ll ne4r jag kan pussa pe5 dig igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s