Harlekin nu

Amatör betyder ”den som älskar”

Med oss får du vara med att sätta upp teaterproduktioner, stora som små, från början till slut. Som medlem i Harlekin har du möjlighet att vara med i föreningens kurser, workshops och föreställningar. Vi arbetar både stort som smått, allt från stora föreställningar på Landskrona teater till mindre improviserade sketcher på stan.

Vi har en ambition att vara engagerade inom teatern på så många olika sätt som möjligt, samtidigt som vi är innovativa och tänker utanför boxen.

Det är inte bara de som vill stå på scen, eller är intresserade av vår teaterundervisning som är välkomna till oss. Alla som vill göra något som är relaterat till teater är hjärtligt välkomna till föreningen, allt från regissörer, dramatiker, sömmerskor, snickare, musiker, ljussättare, konstnärer, kort sagt alla kreativa personer. Det är kärleken till teater som är vår minsta gemensamma nämnare. Det som är så härligt med teater är att vi skapar det tillsammans, dessutom har vi  roligt medan vi gör det vi älskar.

Ett medlemskap i Harlekin innebär även ett medlemskap i ATR (amatörteaterns riksförbund) vilket ger rabatterade kursavgifter samt förtur till deras kurser.