Lämna en kommentar

Harlekin medverkar på Landskronas kulturnatt fredag 11 oktober 2019

Fredagen den 11 oktober är det kulturnatt i Landskrona. Harlekin kommer att delta i detta evenemang med en barnföreställningspaket ”Åter och Vinning, ”spyflugan Astrid”. Denna föreställningspaket kommer att framföras på Landskrona Bibliotek klockan 19-20.

Harlekin kommer även att spela en monologisk föreställning ”Landskrona Stads själslig bakworkshop, en workshop i att baka en tårta”. Detta evenemang kommer att framföras i Landskrona museums cafe klockan 21. Föreställningen är för både vuxna och barn.

 

Här kommer en kort beskrivning av de två pjäserna……………………………….

”Åter och Vinning”, Tänk er en park, det är sommar och solen lyser. Två män ifrån Kommunteknik kommer till parken för att göra dagens arbetspass, städa upp och hålla parken ren från skräp. Men hela parken är full av skräp………….vem har dumpat allt detta skräp?  Föreställningen är för barn från 3år och uppåt.

”Spyflugan Astrid”, Följ med Spyflugan Astrids vardag i människornas värld. Hur är det att leva som fluga? Följ med Astrid på flygfullt äventyr, Hör Astrid berättar ur en flugas perspektiv – En flugas memoarer.

Mer information om kulturnatten och dess program, besök hemsidan http://www.landskrona.se/kulturnatten

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s